Κέρκυρα - Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης - Μπουτσούνι
Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία εφαρμόζεται στην Κέρκυρα, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, γιατί Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη.

Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, δίνουν αξία στα τοπικά
Ανταλλακτική Οικονομία
Κάλυμνος - Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών
Τα δίκτυα ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων, χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος, είναι μια μορφή οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης σε τοπικό επίπεδο, που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες και το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.
Παράλληλα με
Ανταλλακτική Οικονομία
Τρίκαλα Δίκτυο Ανταλλαγών
Δίκτυο Ανταλλαγών στα Τρίκαλα

antallazo.net
Ανταλλακτική Οικονομία
Καρπενήσι - Δίκτυο Ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών
Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία αρχίζει την εφαρμογή της και στην Ευρυτανία, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, γιατί "Ανταλλαγή" σημαίνει και "Αλληλεγγύη".

Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης,
Ανταλλακτική Οικονομία
Βόλος - ΤΕΜ Μαγνησίας
Το βίντεο είναι από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ALPHA - Δευτέρα 12/12/2011 Μία εναλλακτική κοινωνική οικονομία εφαρμόζεται στη Μαγνησία, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, γιατί Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη.

Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρ
Ανταλλακτική Οικονομία
  Σελίδα 1 από 5

 

 

melissokomianetbanner

kataxorisi

 

 

Facebook

twittec

melissokomia-banner