Λεπτομέρειες

Προβολές: 3946

Ανταλλαγή χρόνου φιλόζωων

Ανταλλαγή χρόνου φιλόζωων
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορία: ΔΙΑΜΟΝΗ » ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Χρήστης: Petropoulou Dimitra
Posted On: 2 year(s) 3 month(s) ago

Περιγραφή

Ανταλλάσσω τον χρόνο μου με τον αντίστοιχο χρόνο κάποιου φιλόζωου ατόμου, που θα μπορεί να κάνει απλά παρέα σε 2 ήσυχα, γέρικα ζωάκια μου- άπαξ της εβδομάδας-, κι εγώ σε αντάλλαγμα θα φυλάω τα δικά του σε ίσο και αντίστοιχο χρόνο (όλοι οι χρόνοι κατόπιν συνεννόησης).

Διαθέτω μεγάλο κήπο αλλά και εστεγασμένο, επιπλωμένο χώρο που θα χρησιμοποιείται επικουρικά κατά την διάρκεια φύλαξης των ζώων μου προς εξασφάλιση άνετης και ποιοτικής παραμονής του φιλόζωου κατά την ολιγόωρη εβδομαδιαία παρέα του σε αυτά. Αν πάλι δεν έχει ανάγκη το χρόνο μου τότε ανταλλάσω το δικό του με δωρεάν διαμονή και διατροφή του ιδίου και των ζώων του(αν έχει) .

Aλλά βέβαια, σ΄αυτην την περίπτωση, και με περισσότερες ώρες φύλαξης των δικών μου ζώων. Προϋπόθεση : Nα μπορεί να με πείσει κάποιος ότι είναι πραγματικός φιλόζωος…( κι αν είναι ΟΝΤΩΣ φιλόζωος αυτό είναι πολύ εύκολο. Όπως επίσης πανεύκολο είναι για μας τους πραγματικούς να καταλάβουμε αμέσως τους γιαλαντζί… wlEmoticon-shifty1 Well, you pet lovers surely know what I mean...)

Προφίλ χρήστη

melissokomianetbanner

twittec

melissokomia-banner